Hairtalk


Let’s talk about Hairtalk!


Har du også hørt en lille fugl synge om det her lidt dyre hairtalk extensions hår, som skulle være super godt? Og passer det nu også at det er så godt som prisen er dyr?


SVARET er ganske enkelt JA- hairtalk er uden tvivl det bedste hår, og den mest skånsomme metode der er på markedet i dag.

 

Det internationalt anerkendte extensions brand Hairtalk® extensions, er den førende leverandør af Remy menneske hår til professionelle saloner i over 50 lande.


 I starten var Hairtalks mission at skabe en hurtig, sikker og simpel metode, som den globale markedsleder af tape extensions, er Hairtalks unikke fordel 100% Remy menneske hår, kombineret med den ultra tynde medicins kirurgiske tape, som hairtalk er ene leverandør af-


Resultatet er en diskret, hurtig og ikke-skadelig hår forlængelse, der blender perfekt med dit naturlige hår, med hairtalk kan du tilføje en fuld påsætning eller blot en par baner til fylde.


Hårkvaliteten medvirker til at din styling holder længere, og dit hår kan genbruges utallige af gange ved korrekt pleje.


Hairtalk kan ikke bare hjælpe dig med at skabe fylde og længe, du kan også bruge Hairtalk som en hurtig løsning til at skabe farvespil, ændre på formen eller frisuren, mulighederne er uendelige, kun din fantasi sætter grænser.

Typer af Hairtalk tape


Der findes flere typer hairtalk fæstner, til at dække de forskellige behov der kan være. Hairtalk har udviklet et specielt tapesystem og må ikke forveksles eller sammenlignes med det gamle tapesystem, du måske har hørt om, eller tidligere stiftet bekendtskab med.


 Med hairtalk tape er det superlet at få ud af håret igen, ved brug af hairtalks professionel remover og kan man kan hurtigt og nemt genpåsætte dem på kunden.


 Hairtalk extensions er indisk tempelhår af fineste kvalitet, håret er specielt udvalgt til det skandinaviske marked, og derfor blender det helt naturligt med den fine hårstruktur vi typisk har i Danmark.


Hairtalk håret er 100% Remy hår, hvilket betyder at alle hårstrå er vendt i samme retning. Håret er ikke overfladebehandlet og alle skællag er bevaret

.

 Hairtalk har patent på verdens tyndeste og mest skånsomme tapesystem, det kan hverken ses eller mærkes i håret.

Udover at hairtalk er den af absolut højeste kvalitet, er det også meget tidseffektivt, det tager kun 1 time at påsætte håret.


 Du opnår 6. mdr garanti ved køb af Hairtalks plejeserie, denne serie sikrer dig at du plejer dine extensions korrekt